Vitaliteitscoach Zwolle: Werkstress en werkdruk – Ben jij in balans?

Ben jij in evenwicht? Vink in de poll hieronder de stellingen aan die voor jou van toepassing zijn. Tel het aantal aangevinkte stellingen voordat je de poll instuurt, en kijk bij de resultaten. Na het insturen kun je jouw aangevinkte stellingen vergelijken met het algemeen ingevulde.

0-3 stellingen aangevinkt

Gefeliciteerd! Jij bent goed bezig. Bewust of onbewust heb je een goede manier gevonden om in balans te blijven. Blijf wel alert, want door veranderende omstandigheden kun je snel uit het evenwicht raken.

3-6 stellingen aangevinkt

Werk aan de winkel. Laat je inspireren door alle tips en adviezen je in dit traject krijgt. Nog veel belangrijker is het om hier ook iets mee te doen! Begin met kleine aanpassingen in je leven.

6 tot/met 10 stellingen aangevinkt

Waarschijnlijk is het geen verrassing voor je, maar er moet echt iets gebeuren. Tot nu toe was voor jou de pijn nog niet groot genoeg. Of je hebt het belang van de verandering nog niet helder voor ogen. Realiseer je dat je kwaliteit van leven met stappen vooruitgaat wanneer je balans vindt in je leven.

Interesse voor coaching en counselling?